Algemene tandheelkunde

 

In onze praktijk zijn we door regelmatige na- en bijscholingen op de hoogte van de meest  moderne inzichten. Bovendien is tandarts Strooker nauw verbonden met Universteit Groningen ; informatie bronnen zijn dus makkelijk te raadplegen.

 Wij verzorgen regelmatig nascholingen voor mondhygienisten en tandartsen (denk aan bijvoorbeeld Laboral en Wereld iADH Congres Berlijn 2014). Alle facetten van de aglemene tandheelkunde ,dieetadviezen en verwijzingen naar andere  medisch specialisten  zijn routine handelingen.. Indien u twijfelt of een behandeling juist is, stimuleren wij u elders een second opinion te vragen . Esthetische tandheelkunde is en blijft een uitdaging. Het onzichtbaar repareren en  het van veranderen van de lachlijn alsmede diverse bleektechnieken; deze technieken behoren tot onze vaardigheden.

 

Uiteraard is een gezonde mond  het uitgangspunt van ons denken en daarom zijn drie mondhygiënisten in onze praktijk van cruciaal belang. Tandarts en mondhygiënist kunnen snel en makkelijk een bepaalde situatie samen bespreken. Kortom, een ideale werksituatie die de kwaliteit altijd ten goede komt!

Zijlweg 285 
2015 CM Haarlem,
t. 023-527 73 88, 
info@zijlwegdental.nl

openingstijden: 
maandag t/m vrijdag 8:30 - 16:30

 

telefonisch bereikbaar: 
maandag-donderdag 8:30-16.30
vrijdag : 8.30 -12.30

© 2014 by Winstart created with Wix.com